Scroll to top

Ett hantverk från Västerås

Alla produkter görs förhand på småskaligt vis. Råvarorna är lokala i den mån det är möjligt. Exempelvis används Björklunds Kaffe, äppelmust från Köpings Musteri i produkten ”råchokladclimp.

Naturlig sötma

Inget vitt tillsatt socker används i några produkter. Istället används naturliga frukter som äpple, banan, dadlar och ibland superfrukter som carob & lucuma.

Vegansk råchoklad

Till produkten råchokladclimp används en 100% råchoklad från Eccuador. Med råchoklad menas att man inte rostar bönorna över 43 grader och kan därmed bevara mängden vitaminer och antioxidanter.

Unique chocolate with locals manufactures

Kafjärdens honung, Stora Ekeby

Kafjärdens honung används till produkten Cashewdröm. Stora Ekeby Säteri drivs av Susanne och Fredrik Essen. De arbetar på ett hållbart sätt som gynnar djur och natur. Deras passion för gården är sannerligen gedigen. Kika förbi deras mysiga Gårdsbutik Mangelboden!

http://www.storaekeby.se

Äppelmust, Köpings Musteri

Från gården i Rasgärde by i Munktorp förvärvas fruktodlingar som blir till must och cider av Köpings Musteri AB. Green Chocolate Bean Äppeldröm  baseras på äpplets ”restmassa” tillsammans med kakaobönor. Även produkten Råchokladclimp sötas med frukten från äppelgårdarna.

http://www.kopingsmusteri.se

Björklunds Kaffe

Hantverkschoklad med hantverkskaffe. Bjöklunds Kaffe är ”en högkvalitativ färskvara som rostas i stunden med kunskap & känsla”.  Mannen bakom rosteriet, Johan Björklund är en passionerad kaffeälskare som bidrar till kaffeupplevelsen av en äkta hantverkskänsla.

http://www.bjorklundskaffe.se